Λίγα λόγια για την εταιρία μας

Η Homofarm Αναστάσιος Κατάρας είναι δίπλα σας άμεσα και υπεύθυνα.

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο αυτό από το 1979.
Η μακροχρόνια εμπειρία στην παρασκευή και διάθεση φυτοχωμάτων, κομπόστ και άλλων προϊόντων, η χρήση επιλεγμένων πρώτων υλών, η σωστή προετοιμασία, η τεχνογνωσία μας αλλά και η εξυπηρέτησή σας με ιδιόκτητα φορτηγά και γερανοφόρα οχήματα κάνουν την επιχείρησή μας ασυναγώνιστη σε ποιότητα, σε ταχύτητα, αλλά και σε τιμές!

homofarm εγκαταστάσεις Αυλώνας

Λίγα λόγια για τα προϊόντα μας

Όλα τα φυτοχώματα homofarm είναι άοσμα, απαλλαγμένα από ζιζάνια και παθογόνα.
Η σύνθεσή τους βοηθά στη συγκράτηση της ιδανικής υγρασίας αλλά και στην αποτελεσματική απορρόφηση των συστατικών των λιπασμάτων.

Φυτοχώματα άριστης ποιότητας, αφού περιέχουν κομπόστα (χούμους) από φυσικά οργανικά υλικά, που χαρακτηρίζονται ως τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα που βοηθούν στη θρέψη και την υγιή ανάπτυξη των φυτών για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς αυτά να χρειάζονται άμεσα προσθήκη άλλου λιπάσματος.

Φυτοχώματα ιδανικά για φυτά σε γλάστρες, ζαρντινιέρες, κήπους, καλλιέργειες και άριστα βελτιωτικά εδάφους, αν αναμειχθούν στο χώμα του κήπου για παρτέρια, για σπορά γκαζόν και στις θέσεις φύτευσης των νεαρών φυτών. Επιλέξτε και προτείνετε στους πελάτες σας το κατάλληλο φυτόχωμα για κάθε περίπτωση.

Τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα και αποστέλλονται κατόπιν παραγγελίας στον χώρο σας ή σε μεταφορικές εταιρίες.

Πιστοποίηση TUV HELLAS 9001:2008. Τα φυτοχώματά μας μας είναι πιστοποιημένα με ISO 9001-2008 από τον οργανισμό TUV Austria Hellas.

Φυτοχώματα Homofarm, Tuv Austria, ISO 9001:2008

homofarm δείγματα χωμάτων